img_1306

Tom pult, tomt hode – eller?

Lest den spøken om at sånn skrivebordet ditt ser ut, ser det også ut i hodet? Tror det var tilfelle for meg, når pulten var kaotisk.

img_1306
Tom pult etter hver arbeidsdag.

Når jeg begynte på jobb igjen var kontoret helt ryddet uten masse papirer. Jeg kan ha en tendens til å samle på alt, og ikke være spesielt flink til å kategorisere alt i mapper.
Med mye å gjøre på mange fronter er ikke dette en spesielt god egenskap. Ting kan bli glemt og det er slitsomt å skulle huske på alt. Jeg har hørt en gang at man har kapasitet til å huske ti ting man skal gjøre, alt utover det blir glemt. Ti ting i jobbsammenheng er egentlig ganske lite. Jeg ble også sliten av å føle at jeg ikke hadde oversikt.

Derfor bestemte jeg meg for at når jeg begynte på jobb igjen skulle jeg være mer systematisk og ryddig. Det er lett å si, men ikke alltid like lett å gjennomføre når det ikke faller seg naturlig.

Jeg har derfor måtte innføre noen regler for meg selv:

1. Alle papirer skal sorteres eller kastes med en gang etter bruk
2. Pulten skal være ryddet etter hver arbeidsdag
3. E-posten skal være sortert i mapper eller slettet ved slutten av arbeidsdagen, så langt det lar seg gjøre

I tillegg skriver jeg lister. Motiverende å streke ut en fullført oppgave og hodet mitt slipper å huske på de ti tingene. Tankekapasiteten kan derfor brukes til den faktiske jobben som skal gjøres.

Foreløpig føler jeg at jeg jobber mer effektivt og er mindre stresset. Jeg har tidligere lest en sak at de som er veldig kreative har rotete skrivebord, men jeg vil påstå at jeg klarer å være mer kreativ når hodet ikke er opptatt av å stresse med alt jeg skal huske.

Etter fire uker har det også blitt en vane å rydde pulten og e-posten, så nå tenker jeg ikke lenger over at jeg gjør det. Og så deilig det er å komme på et ryddig kontor på morgenen a gitt! Har du noen tips til en mer effektiv arbeidsdag?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *