image

JobbIda back in business

image
Jeg har fått dreisen på sminken igjen også!

Plutselig var permisjonstiden over, og jeg skulle koble på jobbIda igjen. Og gud så godt det var! På forhånd gruet jeg meg litt til å starte. Det føltes veldig rart å ikke skulle være mammaIda på fulltid lenger. De siste ukene før påske ble jeg likevel ganske utålmodig.

Slike ting som å drikke en varm kaffekopp og gå på do i fred er ting jeg opplevde å savne i permisjontiden. Det var et høydepunkt å kunne hente seg kaffe, drikke den varm og ikke være redd for at små fingre skulle få tak i koppen og velte den.

Det var jo mer enn de små tingene som kaffe og toalettbesøk som var herlig med jobbstart. Tenk å kunne snakke om noe annet enn søvn og krabbing a gitt! Det tok en halv dag med mammavondt i magen, og så var jobb-hodet koblet på igjen. SmåpratIda tok derimot litt lenger tid før hun var på plass, jeg hadde jo ikke pratet om annet enn baby i snart ett år. Nå har det justert seg også, hvertfall inntil noen spør om hvordan det går hjemme.

Travel start og lite tid

Ettersom jeg jobber i en fagforening er våren hvert andre år ganske travel, da vi har hovedoppgjør. Det var to uker fra jeg begynte på jobb til hovedoppgjøret startet. Her skal alle medlemsgruppene våre ha informasjon om sitt oppgjør, både før, under og etter forhandling. Medieinnsalg er også en av oppgavene knyttet til de største oppgjørene våre. I tillegg til å forberede oppgjør var en kollega og jeg på høring på Stortinget for en uke siden og jeg har jobbet mye med en ny medlemsgruppe.

Jeg satt virkelig pris på en travel start, så jeg ikke savnet kos og lek. SnapChat er en stor fordel, så mange koselige filmer og bilder fra hjemme-pappa Andreas. Opplevde også å ha mer energi når jeg kom hjem til lek og moro etter jobb enn når jeg gikk hjemme hele dagen.

Som fersk mamma tilbake på jobb har jeg kjent på behovet for å bli litt lenger på jobb for å bli ferdig, samtidig som jeg vil hjem for å rekke å se mini før hun skal sove. Det har løst seg med tidlige morgener på jobb og lange ettermiddager hjemme. Fordelen med å jobbe digitalt er at jeg kan ta en times jobb hjemme på kvelden etter at mini har lagt seg.

Alt i alt, det er godt å bruke hue igjen og jeg har fortsatt tid til å være den mammaen jeg vil være.

 

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *