Gravidyoga på Kjelsås

I går var første kvelden med gravidyoga. Jeg var ganske spent på forhånd, med mye benkramper og lett bekkenløsning. Kurset jeg deltar på er på Kjelsås Yoga, og skal gå over 8 ganger. Hver økt er 1 1/2 time.

Det var absolutt en positiv opplevelse. Start og slutt er avslapning, og her boltret lilletøtta seg så mye rundt at det ikke var spesielt lett å «stenge verden ute.» Første gang jeg har opplevd å kjenne en hel kolbøtte i magen.

Resten av timen var det tøye- og styrkeøvelser med spesielt fokus på bekken, rygg og mage. Dette fungerte veldig godt, og øvelsene var tilpasset en gravid kropp. Det var kun en gang jeg måtte ta det litt med ro med bekkenløsning foran, men da var det bare å tilpasse hvor langt bena skulle tøyes. Instruktøren var dyktig, og forklarte oss yoga-newbier hvordan man skulle puste og gjennomføre skikkelig.

Yoga fungerte også godt for å løsne opp i krampe-ben som blir stive i løpet av dagen. Planen fremover er to yogaøkter i uken hjemme, i tillegg til en økt på Kjelsås. Det kommer sikkert Sirius til å synes er uberfestlig, kommer garantert til å ende opp som dette:

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

2 comments

  1. Silje says:

    Så bra det var noe du likte!:D Men lov meg å sette opp et videokamera hvis Sirius synes det er veldig gøy å komme borti deg underveis. Kan bli et bra øyeblikk! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *