Når bare mamma funker

Fra den dagen O var født har Andreas vært knallflink med nærhet og mye kos. Han har vært opptatt av at pappa skal være like bra som mamma. Stort sett fungerer det sånn, med unntak av de dagene O er sliten, overtrøtt eller har vondt i magen. Første gangen hun ikke roet seg hos han var det fryktelig sårt for pappaen, men som jeg sa: det har ikke noe med innsatsen å gjøre, det bare er sånn. 

Innimellom kan det være litt upraktisk, sånn som den ene kvelden på campingtur. O hadde sovet dårlig den dagen og jeg MÅTTE på do. Vi fant ut at Andreas skulle være med opp til doen, og bare holde O mens jeg fikk gjort mitt. Toalettene var på en liten høyde ovenfor campingplassen. Med en gang jeg gav henne fra meg satte hun i et krakilsk hylskrik. Høyden funkerte som en forsterker, så lyden bar godt nedover på campingplassen. Aldri har jeg vært på do så kjapt, og allikevel var både O og pappa ganske svette. Det hadde vel kanskje vært smartere om de bare hadde holdt seg i campingvogna så lenge. 

I dag er en sånn dag, hvor bare jeg er bra nok. Har nok ikke vært kjempeflink til å bære riktig, så musklene rundt skulderbladene og skuldra er pinnestive. I kveld blir det derfor sofakos, så skuldrene får litt ro. Ha en fin kveld! 

  

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

One comment

  1. KKann says:

    Ja sånn er det vel bare – noen ganger er det bare mamma – senere – når ikke matfatet er viktigst – vil kanskje du oppleve den såre følelsen når O bare vil til pappa!! Ta vare på hver en stund – kos, hvil, nyt! MimmiKlem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *