Ikke helt som planlagt

I dag hadde jeg planer om å få gjort en del. Men den gang ei. Jeg har vært forkjøla i noen dager, og begynte å føle meg bedre i går. I dag starta dagen med kvalme, krampe og like forkjøla igjen. Så da ble det en veldig rolig dag igjen. Skikkelig høydepunkt er at jenta i magen er mer og mer aktiv, og i dag sparket hun så hardt at jeg så fingrene mine bevege seg utenpå magen når jeg holdt der hun sparket. Utrolig morsomt! Det gjør det litt lettere å bruke så mye tid i sofaen, får god tid til å ligge og kjenne på all romsteringen.

Men, med en ettårig hund i hus må man ut en tur selv om formen ikke er justert. Fikk tatt noen fine bilder på morgen- og eftasturen. Det var helt nødvendig med litt aktivitet etter at Sirius hadde maltraktert en pappeske hjemme, og hentet ikke mindre enn ti bøker i hylla.

Babymagen har fått tilbringe dagen i fleecegenser. Jeg pleier å ha en regel for meg selv om at jeg skal kle på meg skikkelig og sminke meg hver dag. Det har ikke funket så bra disse dagene her. Kanskje jeg burde vurdert en rosablogg – da må vel alt av sminke og klær være på stell?

 

Flott på Ola Narr

 

Labrador retriever

 

2015/01/img_6153.jpg

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *