Lunsj og regnværstur

Jeg er så heldig å ha noen venner som innimellom jobber kveld (kjett for dem, fint for meg.) Så i dag ble det lunsj med Mailen på Hasle, før hun skulle på jobb. Helt perfekt å starte dagen med to timers skravling med god mat, chai latte og visstnok en megasunn juice.    

Når jeg kom hjem regnet det litt, men jeg og Sirius tok turen ut. Godt å få unna turen med en gang, ettersom han blir roligere etter en skikkelig økt. Andreas har eksamen i morgen også, så jeg visste at han ikke kom til å ha tid til hunden på kvelden. Regnet tok seg fort opp, etter at vi kom oss ut. I pøsregn er det ganske kjipt å ha glemt å ta av seg brillene, som blir både nedregnet og duggete. Har tenkt lenge at jeg skal få bestilt meg time for å fikse linser. Noen tips til steder man kan kjøpe linser som ikke koster skjorta? Tror brillene mine prøver å hinte om at det er på tide, ettersom det ene glasset til stadighet detter ut.

Uteklær er en liten utfordring om dagen, når været er såpass ustabilt. Regnjakke er en ting jeg virkelig ikke har tenkt å investere penger i selv om gravidmagen gjør det umulig å bruke min egen. Da passer det jo fint med en samboer som er såpass mye høyere enn meg at hans regnjakker passer. Over magen i det minste, litt lang i armene – men det kan jeg leve med noen uker til.

Sola kikket frem i kveld! 🙂

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *