Kamerapanikk

En av de tingene jeg ble liggende og tenke på en våkennatt var at hverken Andreas eller jeg hadde plass igjen på mobilen. Hvordan skulle vi da få tatt bilder dersom fødselen plutselig skulle starte? Nå hadde det riktignok ikke vært et problem, ettersom vi bruker dropbox og bare kunne slettet bildene på mobilen. Men uansett, i går ble speilreflekskameraet tømt og batteriet ladet.

Så i dag når vi skulle på tur i parken tok jeg med meg kamera for å leke meg litt.

Her er et lite bildeutvalg fra dagens utflukt:

IMG_6312

IMG_6316

IMG_6345

IMG_6369

IMG_6378

IMG_6391

IMG_6338

IMG_6410

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

3 comments

 1. Hanna L Kristiansen says:

  hmm…ja, det å få tatt i bilder i dagens samfunn kan jo være skikkelig vanskelig….så det å bruke tid om natten til å bekymre seg om det i stedet for andre ting høres jo kjempe fornuftig ut ^^ men seriøst, skal ta med kameraet jeg når lille tøtta kommer å dokumentere alt fra a til å så det går så fint så 😀 fine bilder foresten 😀

  • idamorioslo says:

   Haha, ikke mye søvn om dagen, så da har jeg tid til å bekymre meg for litt av hvert! Regner med hun kommer til å bli tatt nok bilder av. Til slutt blir hun som Sirius, som løper fra meg når jeg skal knipse. 😛

 2. KKann says:

  Heisan – her var det visst mange innlegg jeg har gått glipp av.
  Fine bilder av tur-kammeraten min – flotte Sirius.
  Fint at du har forberedt kameraet – det skulle være dumt å ikke ha det klart. Ta masse bilder – det vil du ikke angre på.
  Ha en finfin mandag – KlemAK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *