Insomnia

Nå er det nok en natt hvor turneren i magen gjennomfører salto etter salto, som er ganske fascinerende og forøvrig ødeleggende for muligheten til å sovne. Ettersom det er lite som er så irriterende som å høre samboeren snorke langt inne i drømmeland når jeg ikke får sove, var det mer produktivt å skrive enn å irritere meg.

Jeg har for inntil en uke siden ikke hatt noe problemer med å sove hele natten gjennom, men nå har både sparking og blæretrykking gjort innsovning og soving til en utfordring. Når jeg var hos legen på kontroll sist var hun imponert over at jeg sov hele natten, så jeg får vel prise meg lykkelig for at det har holdt så langt.

Alle appene og forumene har også advart om drømmene som følger med det å ha en liten en i magen. Så mange sære babydrømmer! Appen foreslo å skrive en drømmedagbok, men det tror jeg virkelig kunne blitt brukt mot meg om psyken min en gang skulle vurderes.

I natt drømte jeg for eksempel at jeg dro fra tøtta for å dra på middagsselskap, og når jeg kom tilbake var hun helt utslitt av gråt. Ikke akkurat en drøm som kvalifiserer til «mother of the year.» Jeg har en gang hørt av drømmer skal tolkes motsatt, så nå frykter jeg at jeg kommer til å lide av kronisk separasjonsangst når frøkna er her.

En annen sær og gjentagende drøm er at alle kan fly. Enten ved at de har vinger, eller ved at alle har en unik og personlig flyvemaskin.

Manglende søvn kan forøvrig brukes til noe nyttig. Nå har jeg sjekket finn.no for billige symaskiner og funnet en lur måte å organisere ukesmenyen på. Om jeg ikke blir mother of the year får jeg satse på husmor of the year i stedet, om man ikke blir diskvalifisert av en symaskin til 300 kroner.

Men nå får jeg prøve å sove litt, så får vi se hvilke rare drømmer denne natten byr på!

IMG_6794

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

6 comments

  • idamorioslo says:

   You are so very welcome, we loved the menu planner idea! Trying to not have any of the same dinners for 30 days, but figured we needed a better way to save all the ones we had tried and wanted to try.

   Have a good day! 🙂

 1. Monica Wilhelmine says:

  Alltid kjekt med turbo i magen når man skal sove, sånn var Liv også! Hu var alltid helt i hundre fra ca kl 23 – 01/02ish.. Helt tydelig at det var rytma hennes en god stund etter hu var født også, men nå plutselig en kveld ga hu klart uttrykk for å ville legge seg ca 18.30 og nå er det rutine hver kveld 🙂 Nesten litt trist hvor fort tiden går, og den gode nyfødt-tiden hvor alt er ‘kaos’ glir over i rutiner!

  • idamorioslo says:

   Fikk ikke kjøpt den, så nå er jeg på jakt etter en annen! Sendte selgeren mail i natt, og da var den borte allerede. Så får satse på å finne en billig symaskin et annet sted! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *